Műholdas gépjárművédelmi rendszerek

 

GPS alapú gépjárművédelem, motortiltással, azonnali pozíció adat lekérdezéssel, melynél nem kell aggódni, az autója biztonsága felöl. Magyarországon naponta 10-20 autót tulajdonítanak el a tolvajok, és az ilyen védelmi rendszerek nélkül pedig igen kicsi az esély, hogy autónkat viszontlátjuk.

 

Havidíj nélküli műholdas gépjárművédelem:

Önnek csak az autóját és egy SIM kártyát kell hoznia a beszereléshez! Ez a rendszer magában foglal can bus-os autóriasztót rablásgátlással. Az azonosítás történhet kódkártyával vagy az Ön telefonjával. Másodlagos sofőrazonosításhoz tartozik egy számtasztatúra is, arra az esetre, ha nem lenne ott a kártya vagy telefon. Gépjárművédelmi rendszerünk, lopási kísérletek esetén, azonnali sms-t küld és hívást indít mobiljára, pozíció adattal, riasztó állapottal, akku feszültséggel. Ha Ön esetleg az autója által indított sms-t és hívást sem vette észre a telefonján az eszköz passzív motormegállítást is kezdeményez. Ezáltal nincs esélye a tolvajnak arra, hogy „biztonságos” helyre vigye gépjárművét. Ennek a technológiának köszönhetően, gépjármű tulajdonos azonnali intézkedést tud indítani, a rendhatósági szervek felé.

Beszerelve bruttó: 120.000 Ft-tól

 

Havidíjas műholdas gépjárművédelem

A havidíjas, online GPRS –en működő műholdas gépjárművédelmi rendszer, abban különbözik a havidíj nélkülitől, hogy itt nincs automatikus motormegállítás. A riasztások, nem az Ön telefonjára, hanem a Szolgáltató által működtetett 0-24 órás Diszpécserközpontjába érkeznek, ahol a távfelügyelet szakemberei azonnal értesítik az ügyfeleket, és szükség esetén intézkedést indítanak rendőrség felé. A motortiltást ebben az esetben, csak a diszpécserközpont kollégái tudják megtenni.

Az alap eszköz, itt is tartalmaz riasztót és rablásgátlást, ami titkos gombbal működik.

Beszerelve bruttó: 120.000 Ft-tól

Kártya, vagy számtasztatúra opcionálisan kérhető:  10.000 Ft-tól

 

Műholdas gépjárművédelem: Ha nem bízik az autóriasztóban

műholdas gépjárművédelemAz autólopások mindennapos problémát jelentenek, melyek ellen a hagyományos mechanikus megoldások nem jelentenek 100 %-os védelmet. Ha autónkat szeretnénk ott találni, ahol hagytuk, beláthatjuk, a parkolóban, messziről felhangzó riasztó hangja nem jelent éppen életbiztosítást, már-már a megszokott utcazaj részeként tekintünk rá.

Húsz évvel ezelőtt a magyar piacon is megjelentek a műholdas gépjárművédelmi rendszerek. A GPS technológiának köszönhetően járműve a nap 24 órájában biztonságban lehet! Ez a modern gépjárművédelmi rendszer egyszerű és kényelmi szolgáltatásainak köszönhetően egyre népszerűbb a piacon.

Tulajdonképpen ez egy nyomkövető beszerelését jelenti autójába, mely lehetővé teszi a gépjármű online felületen való követését és visszatekinthetők vele a múltbéli utak is. Ha esetlegesen mégis baj történne, ennek segítségével könnyebben meg lehet találni az eltulajdonított járművet.

Kinek ajánljuk ezt a védelmi rendszert? Mindenkinek, aki szeretné maximális biztonságban tudni autóját! Műholdas gépjárművédelemmel kapcsolatban forduljon hozzánk!