Ülésfűtés szerelés

 

Ülésfűtéseink két fokozatban működnek. Az első állás a felfűtő, a második a melegen tartó. Gyors felmelegedést, egyenletes fűtőhatást biztosít. Vékony fűtőlap, vékony, nem kitapintható fűtőszálak. Kontroll-lámpával ellátott, a műszerfalba vagy a középkonzolba is beépíthető kapcsolók. Növeli a komfortérzetet, valamint az autó értékét. Légzsákkal ellátott, motoros mozgatású, valamint bőrülésekbe is beépíthető.

Beszerelve bruttó: 40.000Ft.-tól

 

Utólag is beszerelhető az autóba az ülésfűtés?

ülésfűtésA téli hidegben, egy fázós reggelen igen kellemetlen beülni a hűvös autóba, mely még hosszú ideig nem melegszik át eléggé. Nem csak az autó fűtésével biztosíthatjuk a komfortos hőmérsékletet vezetés közben, hanem ülésfűtéssel is.

Akik nem rendelkeznek ülésfűtéssel, azok számára jó hír, hogy utólag is beszerelhető az eszköz, így még hatékonyabban védekezhetünk a mínuszok ellen! Ha elhatároztuk, hogy ülésfűtést szeretnénk beszereltetni gépjárművünkbe, fontos, hogy szakembert keressünk fel ezzel kapcsolatban, ugyanis az eszköz megfelelő telepítéséhez hozzáértés szükséges.

A munkálatokat mindenképp az ülések kiszerelésével kell kezdeni, ami már önmagában nem egyszerű feladat, ezért az ülésfűtés telepítésébe semmiképp se kezdjünk bele otthoni körülmények között, mert a tapasztalatlansággal akár jelentős kárt is okozhatunk az autó belsejében!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és vásároljon minőségi ülésfűtést autójába, hogy minden évszakban komfortosan utazhasson!