Autóriasztók

 

Távirányítós autóriasztó központi zár vezérlővel

Távirányítóról vagy bicskakulcsos távirányítóról kezelhető modulriasztó,  sziréna vagy kürtvezérléssel, opcionális ultrahang beltér védelem csatlakoztatható, gyújtásblokkolással, vészkikapcsolással.

Beszerelve bruttó: 30.000 Ft.-tól

 

Can bus rendszerű autóriasztók

Gyári távirányítóról kezelhető modulriasztó CAN-BUS és PLIP vezérléssel,  sziréna vagy kürtvezérléssel, opcionális ultrahang beltér védelem csatlakoztatható, gyújtásblokkolással, PIN kód vészkikapcsolással.

 

Autónk védelmében: A riasztó

autóriasztóA gépkocsik már az 1900-as évek eleje óta szinte a mindennapok részei, bár az idők folyamán az újabb technológiáknak hála sokat fejlődtek. Manapság ez már szinte a legtöbb háztartásban alapvető, hiszen nagy segítséget nyújthat a mindennapi életben. Az autók megkönnyítik a szállítást és kényelmesebbé teszik az utazást, így az egyik legfontosabb tulajdonnak számít minden autótulajdonosnál.

Ha Ön is rendelkezik egy személygépjárművel, akkor az egyik legfontosabb dolog a megfelelő védelem, ami meggátolhatja, hogy feltörjék vagy eltulajdonítsák autóját, főképp ha azt munkaeszközként használja. Autója védelmére ma már többfajta lehetőség is van, például a kormányzár, vagy egyéb lopásgátlók, de a leghatásosabb az autóriasztó.

Autóriasztókból is többféle létezik, melyek különböző szintű védelmet garantálnak. Autóriasztókkal kapcsolatban keressen fel minket, ha tökéletes biztonságot szeretne autójának! Vegye fel velünk a kapcsolatot további kérdései esetén!