Tolatóradar szerelés

 

Az általunk kínált tolatóradar 4 fejes, fényezhető érzékelővel rendelkezik, melyek érzékenysége állítható.  A biztonságos tolatás és parkolás érdekében bővíthető digitális kijelzővel is.  4 szintű akusztikus figyelmeztetés. A kijelzőn mutatja, melyik érzékelő, milyen távolságra van az akadálytól.

Beszerelve bruttó: 40.000Ft –tól

 

A tolatóradar előnyeiről

tolatóradar

Autóvezetés során az egyik legkörülményesebb feladat a parkolás, hiszen rengeteg mindenre kell egyszerre odafigyelnünk, például a gyalogosokra, közlekedő- és parkoló autókra. A technológia fejlődésével ez a művelet is egyszerűvé válhat, ha kocsinkba tolatóradart szereltetünk be.

A tolatóradar segítségével sokkal egyszerűbbé válik a parkolás egy zsúfolt parkolóházban, más szűkebb helyeken. Hátramenet során jelez, segítségével megtudhatjuk, hogy mennyire közel kerültünk a mögöttünk parkoló autóhoz, és más egyéb akadályok esetén is figyelmeztet, amiket észre sem vennénk. A tolatóradart eleinte csak kiegészítőként lehetett vásárolni gépjárművünkhöz, később a praktikusságát felismerték az autógyárak, így már jó pár új szériájú autóba gyárilag található tolatóradar, utóbbi típus autónk elindítása után automatikusan bekapcsol, és ezeket a szerkezetek a gépjármű lökhárítójába süllyesztik bele.

Ha parkolási nehézségei támadnának, és autója nem rendelkezik tolatóradarral, akkor érdemes beszereltetni autójába a szerkezetet! Bízza ránk a munkát!

 

Kapcsolódó referenciák