Multimédia

Cégünk egyik profilja autók, kisbuszok, autóbuszok gyári multimédiás fejegységek kiegészítése, tető -, fejtámla -, könyöklő monitorokkal, melyek képesek akár a gyári rendszer kép és hang megjelenítésére és különálló műsorforrást is megjeleníteni a beépített dvd, usb, sd meghajtókról. Vállaljuk ezen felül digitális TV-tuner, utólagos multimédia lejátszó beépítését is. Lehetőség van a gyári multimédiás fejegységek sebesség függetlenítésére, ami azt jelenti, hogy menet közben is nézhető a film. Érdeklődjön bátran! Egyedi, személyre szabott igényeit megvalósítjuk. Böngésszen a galériában, hogy egy kis ízelítőt kapjon a teljességigénye nélkül munkáinkból.

 

Autó multimédia: Gondoskodjon a színvonalas hangzásról vezetés közben is!

autó multimédiaAki fuvarozással foglalkozik vagy csak sokat utazik autóval, tisztában van vele, hogy ez a viszonylag mozgalmas tevékenység is mennyire monotonná tud válni, főleg, ha közben nem szól a zene, vagy duruzsol valamilyen kellemes beszélgetés a háttérben. Ha Ön sem szeretne nyomasztó hangulatban utazni és színvonalas szórakoztatásra vágyik vezetés közben, tekintse meg autó multimédia kínálatunkat!

Autó multimédia kínálatunkban olyan eszközöket találhat, melyekkel garantáltan nem fog unatkozni utazás közben, ráadásul nemcsak Önnek, hanem utasainak is színvonalas hangzást biztosíthat, ennek köszönhetően öröm lesz beülni a gépjárműbe.

Ugyan manapság elképzelhetetlenek a gépjárművek autórádiók nélkül, sok tulajdonos elégedetlen a gyári, beépített rendszerekkel, így szükség lehet új autó multimédiára, ami maximálisan eleget tesz az elvárásoknak, komfortosabbá téve a leghosszabb utazásokat is.

Fedezze fel autó multimédia kínálatunkat!

Kapcsolódó referenciák