Radardetektor és lézerblokkoló szerelés

 

AL PRIORITY | ALP | RADAR BASE radarérzékelő csomag

Az AL Priority a világ talán leggyorsabban fejlődő lézerrendszerre a traffipax-védelmi eszközök piacán, a folyamatosan érkező frissítések és kiegészítők egyre több autóst, felhasználót győznek meg: az elit márka megéri a befektetést! A gyártó mostani, legújabb kiegészítőjével a radaros mérők detektálását helyezte középpontba, így született meg az AL Priority Radar Base, ill. Radar GPS+. Az új radarcsomagok feladata, hogy meglévő AL Priority lézervédelmünket kiegészítve a radaros elven mérő traffipaxokról is információt kapjunk utunk során, azokat detektálva sebességünket korrigálni tudjuk a megfelelő időben.

 

AL PRIORITY | ALP | Első-hátsó védelem személyautókhoz, két szenzorral

Az AL Priority a patinás AL gyártó teljesen új multifunkciós autós termékcsaládja, az AL Priority, vagyis az ALP. Az ALP az AL G9RX2 utódja, mely széria olyan szintet képviselt a nemzetközi piacon is, amit nehéznek tűnhetett megugrani a gyártónak. A Priority-vel viszont – látva a fejlesztések, innovációk sorát – ez sikerült. Nem is kevéssel.  Az ALP rendszer központi egységéhez csatlakoztatható kiegészítők sora:

  • radarérzékelő fej (pl. BELTRONICS 975e beépíthető radarérzékelő), mely a készüléket képessé teszi a radaros traffipaxok jelzésére is (opcionális – a szett a radarfejet nem tartalmazza!);
  • GPS-antenna, a sebességfüggő üzemmódokért (opcionális!);
  • Android, iPhone okostelefon Bluetooth modul, a gyönyörű kijelzőért, s az érintőképernyős kezelésért (opcionális! Vezéreld telefonodról lézerrendszered!);
  • “Hi-fi” kapcsoló szett, a beszélő üzemmódért (opcionális!);

Választható üzemmódok:

  • csak parkoló szenzor
  • parkoló szenzor és lézeres traffipax érzékelés
  • parkoló szenzor és lézeres traffipax érzékelés és blokkolás
  • Az AL Priority egy ténylegesen jól használható parkoló szenzor, 8 fokozatban állítható parkolási érzékenységgel

Lehetőség van egy teljes egészében magyar fejlesztésű lézerblokkoló beépítésére is. Ennél a terméknél az adó és a vevő fejek teljesen láthatatlanul kerülnek beépítésre. A részletekért érdeklődjön!

 

Lézerblokkoló – Fontos szabályok a használattal kapcsolatban

lézerblokkoló

A sebességmérő traffipaxok egyre több helyen bukkannak fel az utak mentén, ám számos olyan útvonalat lehet találni az országban, ahol a sebességkorlátozás nem reális mértékekhez van szabva, e tényező pedig igencsak megkeseríti az autósok életét, hiszen, ha túllépik a korlátokat, azzal súlyos pénzbírságokat kockáztatnak.

A problémát pár szakember felismerte, ennek hatására fejlesztették ki a lézerblokkolót, aminek megjelenését nem fogadták lelkesedéssel a szakemberek. Mára olyan jogszabályokat vezettek be a készülékekkel kapcsolatban, amivel alkalmazhatóvá váltak a lézerblokkolók.

A legfontosabb a lézerblokkoló használatával kapcsolatban, hogy úgy működtethető, ha a traffipaxot nem zavarja meg a készülék, csak jelzi a sofőrnek, így már a figyelmeztetés hatására lassítja a sebességet az autóvezető. Ebből kifolyólag megvalósítható a sebességhatárok betartása, mely kétségkívül kedvez az autósoknak!

Vásároljon kínálatunkból lézerblokkolót, a minőséget garantáljuk!

Kapcsolódó referenciák