MAGUNKRÓL

KIK VAGYUNK ÉS MIVEL FOGLALKOZUNK

Üdvözöljük oldalunkon!

Cégünk célkitűzése, hogy kiváló minőségű termékekkel és az installációk profi kivitelezésével mindent megadjon azoknak, akik kifogástalan autóriasztó, tolatóradar, radardetektor és  lézerblokkoló rendszerek használata mellett a zene vagy a multimédia egyéb kínálkozó lehetőségeit is élvezni akarják.

Teljes termékpalettát kínálunk ügyfeleinknek. Társaságunk a vásárló egyedi igényeit feltérképezve segítenek megtalálni a leginkább megfelelő terméket.

Magunkról

Több mint 10 éves tapasztalatunk, a minőségi termékek és a magas színvonalú szolgáltatás garancia arra, hogy a lehető legjobb helyen foglalkoznak autójával és elképzeléseivel. Az autóvédelemben a megbízható, technológia felkészültség mellett, nagyon fontos a tökéletes szerelés is.

Munkatársaink magasan képzett okleveles szakemberek. Szakirányú végzettségeik és különböző hivatalos vizsgáik eredményeként túl vannak már több 100 autó tervezésén és építésén.
Magyar és európai bajnokságokon többször bizonyították a hozzáértésüket.

Keresse ön is sokat bizonyított szakértőinket, ha autóvédelemről van szó!

TERMÉKEK

AMIBEN JÓK VAGYUNK

Védje autóját modern eszközökkel!

Az autójának minden tulajdonos a legjobbat szeretné biztosítani. Ez megnyilvánul abban, hogy olyan szervizbe viszi, ahol szakértő kezekre bízhatja, minőségi motorolajat tölt a motorba vagy megbízható autóvédelmi rendszerekkel szereli fel a járművet.

Az autóvédelem szó hallatán egyértelműen az autóriasztó jut legelőször eszünkbe. Ezek az eszközök kiemelt helyet foglalnak el azok a biztonsági rendszerek, amelyek időben jeleznek, ha illetéktelenek szeretnék használni az autót, megakadályozzák, hogy az autót eltulajdonítsák. Termékeink között nem csupán autóriasztókat talál, de egyéb eszközöket is, amelyek használatával megóvhatja autóját a balesetektől, sérülésektől. Kínálunk rablásgátlót, központi zárat és váltózárat, de műholdas járművédelmet is mozgósíthat, ha biztosra szeretne menni.

A leggyakorlottabb autósnak is szüksége van olyan segítségre a biztos navigáláshoz, amit a tolatóradar kínál vagy a lézerblokkoló. Ezen kívül ülésfűtéssel és multimédiás rendszerekkel is megtámogathatja autója extráit.

Keressen minket bizalommal, és ismerje meg jobban termékeinket!

Ha autóról van szó, szinte bármit meg tudunk oldani!

Teljeskörű autós-szolgáltatásokat, megoldásokat és tanácsokat nyújtunk minden ügyfelünk részére. Autó-multimédia, HiFi, GPS, PDA, váltózár, riasztó, radardetektor, lézerblokkoló, stb… de bármilyen beépítés-kiépítés, amit csak el lehet képzelni, minden extrém megoldást megvalósítunk.
Építettünk mar be igazi levegős vonatkürtöt, de raktunk már be a hűtőtől a rendőrségi szirénáig mindent. Ha csak ötlete van de nem tud valamit megszerezni, vagy kedvező áron szeretne vásárolni, keressen minket bizalommal!
A nálunk járó érdeklődő néhány perc alatt személyre szabott árajánlatot kap álmai audiórendszeréről.
A kalkuláció és tervezés során figyelembe vesszük, hogy leendő vásárlónknak milyen járműve van, milyen zenét szeret hallgatni, és nem utolsósorban, hogy mennyi pénzt tud áldozni a rendszerre.
Szolgáltatásunk nem ér véget az eladással. Megtervezett rendszereinket szakembereink be is építik, mely egyszerűbb esetekben néhány órát, bonyolult, összetett rendszerek esetében pedig egy napot vesz igénybe.

REFERENCIÁK

MUNKÁINK AMIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

Engedje meg, hogy referenciáink beszéljenek helyettünk munkáink minőségéről!

A teljesség igénye nélkül, ízelítőül elhelyeztünk egy referencia listát és a hozzájuk tartozó fotó galériát az eddig elkészített munkáink közül.

KAPCSOLAT

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK

Elérhetőségek

Multi Media Service - Minden ami multimédia...
Cím:
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 17/A
Telefonszám: +36 30 986 3197

Email:
multimediaservice@hotmail.com

Üzenet küldés

Küldéstörlés